asztali zászló készítés

Hatalmas tapasztalat az asztali zászló készítés terén

Látványos zászlót keres az irodába vagy a tárgyalóterembe? Cégünk évtizedek óta foglalkozik zászlókészítéssel, így tehát az asztali zászló készítés terén is hatalmas tapasztalattal rendelkezünk. Az általunk gyártott apró, mindössze 15×25 cm nagyságú aszztali zászlók, beltéri elhelyezésre kiválóan alkalmasak, kiváló minőségű selyem szatén alapanyagból készülnek, gazdag színtelítettséggel rendelkeznek és nyomott illetve hímzett változatban is elérhetők.

A zászlók, így az asztali zászló készítés során is a megrendelői igényeket tartjuk szem előtt. Ez a zászlótípus is meghatározó részévé válik minden helyiségnek, ahol elhelyezik. Ha céges zászlóról van szó, akkor emellett folyamatos információközlő eszközként is funkcionál. Ez gyakori vendég a nemzetközi tárgyalásokon, kiállításokon, sporteseményeken. Ilyenkor leggyakrabban a magyar nemzeti trikolor színekben rendelnek tőlünk ügyfeleink.

Az asztali zászlók akkor tudják megállni a helyüket az ilyen nívós eseményeken és helyszíneken, ha látványosak, mégis kifinomultak, minden részletükben gondosan kidolgozottak. Éppen ezért a finoman fénylő, selyem szatén anyagot arany sodrott díszzsinórral és arany rojtokkal is díszítjük, hogy az elkészült asztali zászlók mindenképpen emeljék az esemény fényét. A zászlók, a hozzájuk tartozó sárgaréz vagy ezüst színű asztali tartókkal is megrendelhetők a Poliformtól.