Bautool polisztirol vágó

Hatékony munkát végez a Bautool polisztirol vágó

A folyamatosan növekvő energiaárak miatt egyre többen törekednek arra, hogy az otthonukat olyan módon „öltöztessék” fel, aminek köszönhetően jobban megtartja a meleget. A téli időszakokban ennek kiemelt szerepe van, amit nem szabad félvállról venni. A falak szigetelésekor kiváló segítséget nyújt a Bautool polisztirol vágó.

A jól ismert szigetelőelemek igen egyedi felépítéssel rendelkeznek, amit bár lehetséges szabni nagyon éles eszközökkel, a hatékonyság mégis megkérdőjelezhető. A főként vastagabb tábláknál, valamint bizonyos formák kialakításánál, az erre a célra tervezett Bautool polisztirol vágó az, ami ideális eredményt tud nyújtani.

Ennek esetében nem éles pengékkel dolgozunk, hanem olyan rendszerrel, ami felforrósodik, így nem is vágja, hanem inkább olvasztja az alapanyagot. Ennek jelentős előnye, hogy nem fog az elem morzsolódni és mindenfelé szétszóródni a környezetben. A Bautool polisztirol vágó folyamatos használatra lett tervezve, így a nagyobb igényeket is könnyedén kiszolgálja.