A Hauser kerékpár biztos választás

Hauser kerékpár

A tavasz beköszöntésével és majd a nyári szabadságolások idején, egyre gyakrabban kerül elő a bicikli, mint közlekedési eszköz. Kerékpározással sok időt tudunk megspórolni a rövid utazásainkon, ráadásul még egészséges is.

A Hauser kerékpár megbízható és kényelmes jármű. A gyártó neve jól ismert a piacon, ami a minőség terén nem ismer kompromisszumot. A Hauser kerékpár ideális választás a mindennapos munkába járáshoz, de hobbi szintű kirándulásokhoz egyaránt.

Erős, masszív fémváza precíz minőségellenőrzésen átesett és igényesen porfestett kivitelben kerül a forgalomba. Az ergonomikus nyereg hosszú távú, kényelmes kerékpározást tesz lehetővé. A kényelmes kormánymarkolat pedig stabil fogást és tapadást biztosít.

A teleszkópos első villa szintén a kényelmes testtartást és rezgéscsillapítást fokozza, ami nagyon hasznos opció a hosszú utakon. A Hauser kerékpár 21 sebességes automata váltóval felszerelt, segítségével Ön bármilyen kapaszkodón kényelmesen feltekerhet úgy, hogy nem fárad el. A sebességfokozatok váltásához elegendő egyetlen ujj is.