A házimozi hangfalszett élethű mozisélményt ad

Házimozi hangfalszett

Ha az otthonunkban szeretnénk a szabadidőnket tartalmasan eltölteni, sok esetben mozizással, tévénézéssel tesszük. A minőségi mozisélmény érdekében, ami természetesen a tökéletes hangzással is együtt jár, szükség van megfelelő házimozi vagy hifi rendszerre. A házimozi hangfalszett meghatározója lehet az élvezetes mozizásnak, ezért mindenképpen érdemes szakember segítségét kérni, mielőtt kiválasztjuk a megfelelőt. A házimozi hangfalszett általában 5.1 vagy 7.1-es rendszerbe van telepítve.

Ez azt jelenti, hogy körbe a helyiségben 5 hangfalat állítanak fel, ebből 2 front hangfal és 1 center elől, hátul pedig a 2 háttérsugárzó kap helyet két oldalt. A maradék egy hangfal a mélysugárzó, ami szintén elől kap helyett, a nézővel szemben. Ha 7.1 –es rendszerről van szó, akkor ez még két oldalsó sugárzóval van kiegészítve, így még inkább élethű hangélményt nyújtva a nézőnek. A házimozi hangfalszett optimális működéséhez természetesen megfelelő házimozi erősítő is szükséges, ami meghatja a hangfalakat. Ha Ön inkább a zenehallgatás felé hajlik szórakozás terén, akkor házimozi helyett, inkább a hifi erősítők terén érdemes keresgélni.

Ezek az eszközök kifejezetten a tiszta és tökéletes hangjelek, legapróbb zenei részletek felfedésére lettek kifejlesztve. Természetesen, high end hangfal szett hiányában, a hifi erősítők sem érnek semmit. A kedvenc előadóink koncertjeinek tökéletes hangzásához igenis minőségi és kifinomult hangtechnikára van szükség. Ezért született meg a high end hangfal, ami a tökéletes hifi hangfal kategóriát képviseli. Sajnos, az igazi hifi hangfalak drágának számítanak, mivel igen sokrétű tervezés, kísérletezés és hosszú tesztelési időszak jellemzi őket.

Ehhez párosul még a kiváló minőségű, exkluzív anyagokból készült és speciálisan felületkezelt kabinetek megalkotása, amelyekbe a hangsugárzók belekerülve olyan bútorszerű egységet kapunk, amelyik tökéletesen beleillik otthonunk stílusába. A high end hangfal szett segítségével, sokkal inkább életteli, valósághű és egyszerűen magával ragadó hangzást kapunk, amit a mai hangtechnika a legmagasabb szinten produkálni képes.