Hétvégén is van virágküldés Nyíregyházán

viragkuldes Nyiregyhaza
Virágküldés Nyíregyháza

Vannak emberek, akik a virágküldést, rendelést luxusnak tartják, pedig egyáltalán nem az, ugyanis nagyon sokan távol élnek a családjuktól, nem tudnak együtt lenni egy-egy jeles alkalomkor, de így jelezhetik azt, hogy lélekben velük vannak.

Egy fontos alkalomra jó szolgálatot tehet a virágküldés Nyíregyháza városába, hiszen alig pár óra alatt a futár már ki is viszi a szépséges virágcsokrot az ünnepeltnek. A viragkuldes.co.hu weboldalon rendelési útmutatót is találhat, aminek segítségével nagyon könnyen megoldhatja a virágcsokor vagy a virágkosár rendelését.

Az oldalon egyébként minden lényeges tudnivalót elolvashat a rendelhető csokrok fajtáiról, a kézbesítésről, valamint az árakról. Azt elöljáróban tudni kell, hogy 20 000 Forint feletti rendelés esetén a virágküldés díja nulla, ezen összeg alatt pedig országosan bruttó 1490 Ft kerül.

Hétvégén is van kézbesítés Budapesten és a nagyobb városokban, tehát ha az a bizonyos esemény szombatra vagy vasárnapra esik, a virágküldés Nyíregyháza esetében nem lesz hétfőre halasztva.