Higiénikus és helytakarékos a Geberit beépíthető WC tartály

Geberit beépíthető WC tartály

Igazán kényelmes a nagy fürdőszoba, de ez nem minden esetben adatik meg sajnos. Ilyenkor olyan megoldásokat kell találnunk, amelyekkel helyet takaríthatunk meg úgy, ahogyan a Geberit beépíthető WC tartály esetében.

Ez a kivitelezés nagyon közkedvelt szokott lenni a plázák, éttermek, bárok mosdóját illetően is. Elegáns és higiénikus megoldás. Az öblítő rendszerét fel lehet szerelni mozgásérzékelővel is, ezért egy nyilvános hely esetében biztosan nem kell tartanunk a kezünkre tapadó baktériumoktól, amikor a WC-t szeretnénk öblíteni.

A Geberit beépíthető WC tartály általában az újépítésű házak esetében használható fel, mert így könnyedén ki lehet alakítani a helyét. Természetesen akadnak olyan esetek is, amikor utólag is el lehet helyezni a Geberit beépíthető WC tartályt a már meglévő fürdőszobában.

Egyszerűen felszerelhető, akár egy gipszkarton fal mögé is. A kapacitása ugyanolyan nagy, mint a hagyományos esetén. A Geberit beépíthető WC tartály ráadásul árban sem tér el lényegesen a megszokott modellektől.