hipoallergén kutyatáp

Hipoallergén kutyatáp az egészséges szervezetért

Az allergia az immunrendszer olyan rendellenessége, amiben bizonyos anyagokat károsnak tart a szervezet szempontjából. A háziállatok, akárcsak az emberek, hajlamosak az allergiás reakciókra. Ilyen esetekben a hipoallergén kutyatáp jelenthet megoldást. Ezeket a készítményeket az immunitás fenntartásához szükséges nyomelemek figyelembevételével fejlesztették ki.

A vadállatok húsa a száraz táplálék nemkívánatos összetevője, ami súlyosbíthatja az allergiás reakciókat. Helyette a bárányt, a nyulat, a lazacot vagy a sügért kell előnyben részesíteni. A gabonafélék fontos szénhidrát- és rostforrások, ám a legyengült szervezet nem képes ezeket feldolgozni. A hipoallergén kutyatápokban a zöldségek és a rizs válnak ezeknek a nyomelemeknek a forrásává.

Az ételt aminosavakkal, prebiotikumokkal, ásványi anyagokkal és vitaminokkal dúsítják. A webtap.hu online áruházban megvásárolható hipoallergén kutyatáp nem tartalmaz mesterséges élelmiszer adalékanyagokat, színezékeket, tartósítószereket, ízesítőket és glutént.