Horvátország legszebb strandjai

Horvátország legszebb strandjai Önt is várják!

Sokan választják a horvát tengerpartot a nyaralásuk célpontjául, hiszen mesés helyszínek, kellemes hőmérsékletű víz és fehér homok várja a turistákat, hosszú kilométereken keresztül. Ha Ön még nem volt itt, de idén szeretné pótolni ezt a hiányosságot, akkor érdemes Horvátország legszebb strandjai közül válogatnia, amelyekről képet és egy-egy rövid leírást is találhat az www.invia.hu oldalon.

Ezek között szerepel, a talán leghíresebb, arany köpenynek vagy szarvnak is nevezett Zlatni Rat, az olaj- és fenyőfákkal körbevet Gornja Vala, a legfőképpen gyerekes családoknak ajánlott Uvala Dubovica öböl, a festői szépségű Sunj-Öböl, és még 6 csodás hely, amiket egyébként mind érdemes lenne meglátogatni.

Nézze végig a listát, ha pedig megakad a szeme Horvátország legszebb strandjainak egyikén, akkor ne habozzon foglalni egy helyet, mert mind nagyon népszerű nyaralóhelyek! Ha pedig jövőre vagy bármikor újra visszatérne, akkor Horvátország legjobb strandjai mindig nagyszerű úti célt fognak jelenteni.