ktm nyereg

Hosszútávon is kényelmes a KTM nyereg

Az ülés a kerékpár alapvető eleme, ami a kerékpáros kényelméhez elengedhetetlenül fontos. A kerékpáros súlya főként ezen nyugszik. Ezért, ha a KTM nyereg nincs megfelelően beállítva, az fájdalmat és horzsolásokat okozhat különösen a combok területén, ami kellemetlenné teheti a tekerést.

Ha megtaláljuk az igényeinkhez tökéletesen igazodó KTM nyereg modellt, még sok kilométeren is kényelmesen fogjuk érezni magunkat. A kényelmes ülés a felhasználó anatómiájához igazodik. Ezért a nők a szélesebb modellek mellett döntenek, amit a medencecsontok közötti távolság befolyásol. A férfiak viszont különös figyelmet fordítanak a KTM nyereg formájára. Ezek nem csíphetnek, mivel az hátrányosan befolyásolhatja mind az aktuális érzést, mind a későbbi egészségügyi hatásokat.

Nem mellékes maga a kétkerekű sem, aminek a geometriája meghatározza a kerékpáros helyzetét. Ez azt jelenti, hogy a legkényelmesebb KTM nyereg egy tipikus szabadidős kerékpározáshoz más lesz, mint a hegyi vagy off-road terepre ideális modell.