A hővisszanyerős szellőztető kisöpri a káros anyagokat

Hővisszanyerős szellőztet

Egyelőre még tombol kint a forróság, de ez már nem tart túl sokáig. Gyorsan bekopogtat az ősz, amit aztán követ a gyakran igen fagyos tél. A lakás szellőztetéséről azonban a mínusz fokok ellenére is gondoskodnunk kell valamilyen módon. Ha nem akarjuk, hogy kiszökjön a meleg, a hővisszanyerős szellőztető az, amit alkalmazni érdemes.

A beltérben gyorsan feldúsulnak a különböző szennyező anyagok, vízpára és mikroorganizmusok, amelyek az egészségre kedvezőtlen hatást váltanak ki, akár allergiát is okozhatnak. A hővisszanyerős szellőztető mindezeket igen gyorsan „kisöpri” és oxigénben gazdag friss levegőt biztosít. Mindezt úgy éri el, hogy speciális rendszerén keresztül visszatartja a lakás eredeti hőmérsékletét, ezzel jelentős költségkímélést biztosítva.

A hővisszanyerős szellőztető megéri a befektetést, ezért érdemes még a lehűlés előtt beszereltetni. Csukott ablak mellett működik, így nem kell tartanunk a por és hangos zajok beszivárgásától, mert mindez kint marad, csak frissesség biztosított általa. Éljünk kellemesebb környezetben a jóvoltából!