Xiaomi telefonok

Innovatív, erős Xiaomi telefonok

Aki vágyik az Apple nyújtotta minőségre, de nem szeretne sokat költeni egy mobilra, most könnyedén megteheti. Alternatívaként ugyanis Európában is elérhető a kínai piacot már régóta erősen uraló Xiaomi. A Xiaomi telefonok minősége egyedi.

A vállalatnak néhány év alatt sikerült felküzdenie magát a világ TOP 3 okostelefon gyártói közé, így már csak az Apple és a Samsung áll az útjába. A dual SIM Xiaomi telefonok kártyafüggetlen, magyar menüvel rendelkező változatai a Mobil Corner webáruházban is elérhetőek, akár akciósan!

A 8 magos processzor 2 db 1.95 GHz és 6 db 1.45 GHz Cortex A53-ból tevődik össze. A Xiaomi telefonok belső memóriája 4GB és bővíthető, belső tárhelye pedig 64GB. Bár az operációs rendszer Android 9.0 (Pie), sokan az ennek megfelelő MIUI 9-es elnevezést ismerik.

Beépített kamera, GPS, különféle csatlakozók szintén a telefon alapjait képezik. Az érdekesség az, hogy amíg a Xiaomi tolvaj-biztos, ujjlenyomat leolvasós rendszert tudott a készülékbe építeni, addig az Apple csillagászati áron sem oldotta meg mindezt.