Iroda takarítás szakértelemmel…

Iroda takarítás
Iroda takarítás

Sokan úgy gondolják, takarítani mindenki tud, hiszen nem kell hozzá semmi más csak néhány egyszerű eszköz, víz, némi tisztítószer és porszívó. Ez így van, de a ma már, vannak speciális gépek és a tisztítószerek kiválasztása is szakértelmet igényel és természetesen az sem mindegy, hogy a cégtakarítás egyes munkafázisai milyen sorrendben követik egymást és milyen precizitással végezzük.

Ráadásul az sem mindegy mennyi időt fordítunk rá. Cégünk, irodáink takarítását ajánlatos hozzáértő nagy tapasztalattal rendelkező vállalkozásra bízni.

Budapesten az egyik ilyen iroda takarítással foglalkozó cég vagyunk, ha ajánlatot kér tőlünk, felmérjük a naponta, hetente, havonta esetleg 3 havonta elvégzendő munkákat, az ehhez szükséges munkaórát és takarítói létszámot, természetesen szem előtt tartva az Önök igényeit, elvárásait.

Tehát készítünk egy műveleti tervet, amiben tételesen feltüntetjük a rendszeresen elvégzendő munkákat, aminek elvégzését, minőségét rendszeresen ellenőrizzük. Munkatársaink természetesen, nagy tapasztalattal rendelkeznek, akár a manuális, akár a gépi takarítás terén. Tisztítószereink, amivel a takarítást végzik környezet kímélőek és a mai kornak abszolút megfelelnek.