irodaköltöztetés

Irodaköltöztetés precízen és hatékonyan

A cégek életében gyakran van szükség székhelyváltoztatásra. Ez azonban sok problémát generálhat egy vállalkozás életében. A megfelelően megszervezett irodaköltöztetés során, a rakodók, a sofőrök és az irodai dolgozók összehangolt fellépése a fő alkotóelem, aminek köszönhetően az egész folyamat kevésbé kellemetlen és a lehető leggyorsabb lesz. Ebben az esetben a hatékonyság nagyon fontos, sőt, az egyik legfőbb követelmény, mivel minimalizálja a vállalat leállását. Az előkészítő szakaszban fontos, hogy minimális mértékben beavatkozzunk a megrendelő cég munkafolyamatába, miközben segítünk megszervezni az irodaköltöztetést.

Az általunk nyújtott szolgáltatások: rakodás, irodabútorok és berendezések szétszerelése, csomagolása, szállítása speciálisan felszerelt járművekkel, majd ezt követően az új épületben történő kipakolás. A szolgáltatás költségét egyénileg határozzuk meg. Mindez az irodaköltöztetés során szállított tárgyak és a felhasznált csomagolóanyag mennyiségétől, a bútorok szét- és összeszerelésének szükségességétől, meg egyéb tényezőktől függ.

A végösszeg teljes meghatározása csak a feladatok és a szállított tárgyak sajátosságainak részletes felmérése után lehetséges. A www.diokoltoztetes.hu weboldalra érkezve láthatja, hogy a cégünk nemcsak az irodáknak segít a gyors ingatlanváltás kedvező áron történő kivitelezésében. A lakossági ügyfelek szintén ránk bízhatják a bútorok, a háztartási berendezések és más értéktárgyak szállítását. A cégünk fontos jellemzője, hogy saját autópark áll a rendelkezésünkre, ami bármilyen rakományt képes A pontból a B-be fuvarozni.

A www.diokoltoztetes.hu honlapon keresztül felveheti velünk a kapcsolatot és biztos lehet benne, hogy egy olyan szolgáltatót bíz meg, aki hozzáértően jár el a költöztetés összes szakaszában. Az ügyfélszolgálat képviselői tájékoztatják a megrendelőket a fellépő költségekről, a kiválasztott tarifa, a rakomány szállítására szolgáló jármű, az útvonal bonyolultsága és az általános szolgáltatások listája alapján. Az árszabást a www.diokoltoztetes.hu weboldal megfelelő részében tekintheti meg.