játékkonyha

Játékkonyha tömör fából

A gyerekek játékosan ismerkedhetnek meg a külső világgal, a különféle zöldségekkel, gyümölcsökkel, húskészítményekkel, alapanyagokkal, hogy miből mit lehet készíteni. Ideális helyszín ehhez a játékkonyha, amiben minden olyan finomságot elkészíthet az apró szakácsnő, amit az édesanyja is szokott.

A kulináris művészetek megismeréséhez optimális választás például a vesszoparipa.hu webáruház felhozatalában megjelenő fehér-natúr játékkonyha, amihez edények, kiszedők, fűszerek is tartoznak. Így teljes felszereléssel kapja meg a kicsi lány vagy fiú, hiszen a főzés szeretete nincs nemhez kötve. A bútorzat tömör, keményfából készült, tehát rendkívül masszív és időtálló.

A főzőlapos tűzhely gombjai kattogó hangot adnak, de mosogató, polcok, akasztók és óra is látható ebben a praktikus konyhában. A szekrény ajtói mágnessel záródnak. Az összeszereléséhez részletes útmutató van a dobozában, tehát az apukának sem kell sokat kínlódni vele. Ez a játékkonyha mesés meglepetés lesz a kicsinek, amit mindennap használni fog.