Jelentkezz most eladói diplomáért!

Eladói képzések, kedvezményes áron

Még a mozikban látható komédiákban is a feltörekvő színésznő pincérnek vagy eladónak áll be, mielőtt elérné az álmait. Ezzel is azt az üzenetet hordozva, hogy az eladás mennyire egyszerű dolog. Jelentkezzen most! Azokra a képzésekre, amelyeket a bolti eladóknak, vegyeskereskedésekben dolgozóknak vagy éppen

műszaki cikkek eladóinak szerveznek és megtudhatja akár gyakorlat nélkül is, hogy mennyi feladata van egy ilyen személynek.

Aki valaha dolgozott a kereskedelemben, az tudja, hogy a fő feladatok közé nemcsak a kedves mosolyt és a pénz átvételét kell tudni, hanem ismerni kell az árut, kell tudni raktározni, kezelni, címkézni, berendelni és számon tartani azokat. Ez egy több száz tételes üzletnél nem kis feladat. Naprakésznek kell lennie a bolti eladónak, ha a rendelést adja le, hiszen az ő felelőssége is, hogy minden legyen, amire szükség lehet. Jelentkezzen most, ha szeretné megtudni, hogy milyen gépekkel kell dolgozzanak az élelmiszer eladók és milyen alapvető higiénés szabályok vonatkoznak a különböző élelmiszer típusokra.

Nagyon komplex feladatról van szó és közel sem szabad azt gondolni, hogy milyen egyszerű az elárusítók dolga. Jelentkezzen most! A következő eladó képző tanfolyamon megtudhatja, hogy milyen szabályokhoz kötik az áru felcímkézését, kihelyezését és prezentálását. Választhatja a 3 vagy a 4 hónapos képzést. A tanfolyamok szinte mindegyikénél van részletfizetési lehetőség, ha a melyiksuli.hu oldalán jelentkezik.

Továbbá, nem kötik érettségi diplomához a jelentkezést, csupán az alap 8 osztálynak kell meglennie. Igaz, néhol a jelentkezőket egy előzetes beszélgetés során megszűrik, de ez nem jellemző. A fizetendő képzési díj mindig jól láthatóan fel van tüntetve, azonban ne felejtse el beleszámolni a vizsgadíjakat is a végösszegbe! A részletfizetési lehetőségek általában magát a tanfolyam árát osztják el havi részletekbe, ezért a vizsgadíjat számolja külön. Jelentkezzen most és szerezze meg azt a képzést, amivel bátran jelentkezhet az eladói munkakörbe!