motoros fűkasza

Jól felszerelt motoros fűkasza

A legtöbb kerttulajdonos fűnyíró géppel szerelkezik fel a pázsit karbantartásához, viszont ezzel néha akadályba ütköznek, mert a nehezebben elérhető helyeken nem boldogulnak. Éppen ezekre az esetekre van kitalálva a motoros fűkasza, ami ezen kívül kisebb füves területek karbantartásához is ideális.

Nagy segítség lehet a kertben, hiszen a pázsit kizárólag akkor nyújt optimálisan esztétikai élményt, ha tökéletesen le van nyírva mindenhol. Több gyártó kiváló termékei közül választható ki a megfelelő motoros fűkasza a parasztplaza.hu webáruházban. Tökéletes a független munkavégzéshez például az AL-KO BC 500 B motoros fűkasza, amelyik igen sokoldalú, különösen könnyű és praktikus.

Könnyen indítható kétütemű motorral van felszerelve, nagyteljesítményű, hosszú élettartamát a dupla forgattyús tengely és a masszív szöghajtómű biztosítja. Biztonságos és nem annyira fárasztó a munka ezzel a gépezettel, ugyanis fel van szerelve egy kerékpárfogantyúval. Ez és a hordozóheveder, ami eloszlatja a súlyt a vállon, a kasza nagyon pontos irányítását teszi lehetővé.

Kezdők és hobbikertészeknek egyaránt optimális választás lehet ez a motoros fűkasza, amit a visszavonásig érvényes árleszállítással szerezhet be. Érdemes megragadnia az alkalmat, mert jelenleg több ezrest megtakaríthat az üzleten. Meggyőződhet arról, hogy jó választás ez a motoros fűkasza, ha elolvassa a honlapon látható részletes leírást. Ezt a masinát sok évig eredményesen használhatja, ugyanis rendkívüli minőséget képvisel, így még a munka is öröm lesz.