Josera termékcsalád,

Josera termékcsalád, amely a kutyánk fejlődését végigkíséri

Kiflit, a mopsz kutyánkat kölyökkora óta Josera kutyatáppal etettük. Josera Kids eledelt kapott eleinte, mely segítette az egészséges csont, izomzat kifejlődésében, és javítja a szívműködést.

Ezután átváltottunk a bárányos-burgonyás Josera Optiness tápra, amely a felnőtt kutyák gyomorkíméléséért, és szintén jó szívműködésért felelős. Tavaly nyáron az orrán elkezdett kopni a szőr és a hónaljaiban is kiritkult, rágta ott, ahol érte, néha egészen addig, hogy kisebesedett. A helyi állatorvos szerint csirke allergia áll a háttérben.

Gyógyszeres kezelés mellett tápot váltottunk: a Josera Adult Lamb and Rice kutyaeledelre esett a választás, mert ez az egyik legelérhetőbb árú csirkementes száraztáp, illetve mivel a Joserától egyébként szépen fejlődött és eddig a bundája is gyönyörűen csillogott. Pár hónap alatt visszanőtt a szőr az orrán és semmilyen allergiás tünetet sem mutat. Amint Kifli belép az időskorba, biztosan a Josera termékcsaládon belül választunk majd szárazeledelt neki.

Sok jót hallottam a Josera Solido tápról, csökkentett fehérjetartalma miatt könnyen emészthető az idős, és ezáltal már kevésbé aktív kutyák számára. Ha kutyakaja, csak Josera jöhet szóba, ez a legjobb az ilyen árkategóriás kutyatápok között!