A kakaóvaj tökéletes testápoló

Kakaóvaj

Nem kellemes, ha a napozást követően elkezd hámlani a bőrünk. Ilyenkor valamit tennünk kell a további irritációk megelőzése érdekében. Sohasem okoz csalódást a kakaóvaj, hiszen tápanyaggal telített. A használatát követően elmúlik a pirosodás, a bőr pedig megnyugszik.

A hidratáló hatásnak köszönhetően, sokkal puhábbá válik a bőr. A finom illata további előnyt biztosít. A kakaóvaj abban az esetben is használható, ha ekcémában vagy valamilyen bőrgyulladásban szenvedünk. Így megszűnik a viszketés, illetve az égő érzés.

Ha valamilyen oknál fogva muszáj kint tartózkodnunk a leégést követően, akkor nem árt, ha van rajtunk egy kis kakaóvaj, hiszen fényvédő hatással is rendelkezik. Tömb formában tudjuk megvásárolni az okopolc.hu weboldalról.

Háromféle kiszerelésben lehet megenni. Kapható tömb és pasztilla formájában egyaránt, tehát döntsük el, hogy számunkra melyik változat az előnyösebb. Az árakra sem lehet panaszunk, hiszen nem kell érte sokat fizetni az interneten. A kiszállítása pedig gyorsan megoldható.