klímatisztító spray

Kapható egyben autó és lakás klímatisztító spray

A friss levegő kiemelt jelentőséggel bír az emberek életében. A lakások rendszeres szellőztetése sem véletlen. A zárt helyeken, ami lehet egy szoba vagy az autó utastere, gyorsan felhalmozódnak a káros anyagok. Ezek többsége általában kipárolgással születik meg. A műanyagokból rengeteg összetevő jut a levegőbe, amiktől érdemes minél hatékonyabban megszabadulni.

De nem ez az egyetlen oka, amiért a klímatisztító spray rendszeresen bevetésre kerül. A vegyületek mellett, sajnos a baktériumok és gombák is remekül érzik magukat a nedves, hűvös környezetben, amit egy légkondicionáló belseje biztosít.

Itt elszaporodva pedig, a bekapcsolás során gyorsan elterjednek. A légionárius betegséget kiváltó baktériumok komoly tüdőgyulladást igézhetnek elő, amit jobb megelőzni, mint utólag kezelni. A klímatisztító spray gyors és egyszerű segítséget jelent, amivel bárki élhet. Még szakmai ismeretekre sincs szükség ehhez.

Miként használható az autó és a lakás klímatisztító spray?

Mielőtt kitérnénk a lakás klímatisztító spray pontos alkalmazására, ismerje meg az autók légkondicionáló berendezésének takarítási módját! A klímatisztító spray voltaképen egy aeroszol alapú, fertőtlenítő készítmény, amit fúvással tud bejuttatni a rendszerbe. Többféle típusa létezik és eltérő alkalmazási módok jöhetnek szóba.

Ami fontos, hogy mindig kövesse a pontos utasításokat! A Kraft klímatisztító spray bevetése előtt, mindig távolítsa el a pollenszűrőt, az anyag sikeres rendszerbe juttatása érdekében. A csomag tartalma egy cső is, amit csatlakoztatni kell, majd bedugni oda, ahonnan kívülről beáramlik a levegő.

A hatóidő ezen klímatisztító spray estében 10 perc, majd ezt követően le kell húzni a kocsi ablakait és kezdődhet a szellőztetés, a rendszer maximumra kapcsolásával és a motor járatásával, legalább 10 percig. Ugyanez a készítmény alkalmas a split klímák tisztítására, de itt már más módon történik a használata.

Minden szezon előtt aknázza ki a lakás klímatisztító spray előnyeit!

Amikor az otthonát akarja kicsit alaposabban rendbe tenni, akkor fontos gondolnia a különféle hálózati rendszerekre is. A légkondicionáló berendezések belsejében könnyen felhalmozódhatnak a szennyeződések, amiket legalább szezononként muszáj kitakarítani. A lakás klímatisztító spray évente 2 alkalommal kerülhet elő, hiszen a modern egységek már nemcsak hűtésre, de fűtésre is alkalmazhatóak.

A fokozott használat mellett, a szűrők gyorsan eltömődnek, ami egyben a hatásfokot is csökkenti. A csöveken belül pedig könnyen letelepednek azok a mikroorganizmusok, amik kedvező környezett találnak maguknak. A lakás klímatisztító spray gyakori bevetésével gondoskodhat arról, hogy a nem kívánt szervezeteket eltávolítsa.

Az áramtalanított rendszerbe történik a nyitott lamellák egységei között az aeroszol bejuttatása, majd várni kell a hatással legalább 10 percet, de ez termékenként változik. Ezt követően pedig kapcsolja be a berendezést, majd alaposan szellőztesse ki az otthonát, miközben maximumon jár a berendezés! A lakás klímatisztító spray olyan kiváló termék, amire bátran támaszkodhat minden helyzetben.