karika fülbevaló

Karika fülbevaló különböző méretben

A legtöbb nő az élete során legalább egyszer kipróbálta már ezt az ékszertípust, amibe szinte mindenki első látásra beleszeret. Manapság sok karika fülbevaló látható a kirakatokban.

Ezeknek kétféle fajtája létezik: a legfeljebb 2 cm átmérőjű változatok és azok, amelyek átmérője ettől sokkal nagyobb. Az ékszereket különböző díszítőelemekkel látják el, így találkozhatunk drágakövekkel, kristályokkal, gyöngyökkel vagy egyszerű bemetszésekkel ellátott alternatívákkal.

A karika fülbevalók napjainkban nagyon népszerűek, mert bármilyen stílusú öltözethez vagy frizurához illenek. Bármit is viseljen a tulajdonosuk, kosztümöt, farmert vagy egy romantikus ruhát, ez az ékszer a fülében kiegészíti és egyedivé teszi a megjelenését.

Másik előnyös tulajdonságuk, hogy bármilyen arcformához tökéletesek, illetve csábítóvá és nőiessé teszik a viselőjüket. Nyáron érdemesebb a világos árnyalatokat választani, amelyek figyelemfelkeltőek, de a hideg évszakban jobb a visszafogott karika fülbevaló modelleket keresni, felesleges dekoráció nélkül.