SMR henger

Kedvező hatással bír az SMR henger

A mindennapi életünk során kerülhetünk olyan helyzetekbe, amikor valamilyen komolyabb sérülést szenvedünk. Amennyiben nyílt sebek vagy mély szúrások, vágások alakulnak ki, mindenképpen elengedhetetlen az alapos kitisztítása. Ennek érdekében, a sebfertőtlenítő hasznos célt szolgál. Már maga az adott tárgy, ami okozza a sérülést, hordozhat a felületén különféle kórokozókat, de azok a közvetlen környezetből is belejuthatnak a sebbe, ezzel fertőzést okozva. Hogy elkerüljük ezeket a kellemetlen helyzeteket, nagyon gyorsan cselekedni kell!

A sebfertőtlenítő olyan összetevőket tartalmaz, amelyek alkalmasak a káros baktériumok elpusztítására. A hintőpor azért nem javasolt ilyen helyzetekben, mert gyors varképződést eredményez, ami elzárja az oxigéntől a szöveteket és ezzel lassítja a regenerációt. Már online is megrendelhető a kiváló minőségű sebfertőtlenítő spray vagy krém formájában. A hagyományos megoldások, amilyen az alkohollal, hidrogén-peroxiddal történő kezelés is hatásos lehet, de nagyon figyelni kell a felvitel módjára és a koncentráció mértékére!

A rendszeres edzések esetében előfordulhatnak még olyan kisebb sérülések, amelyek nem járnak nyílt sebekkel, de mégis jelentős kellemetlenségeket okoznak. Az izomrostok letapadása a különféle anyagcseretermékek felhalmozódása a szövetekben lassan csökkenthetik az erőkifejtés mértékét. Az SMR henger rendszeres alkalmazásával feloldhatóak a túlfeszültségek. Nagyon hasznos lenne, ha minden edzést követően lehetőség nyílna egy kellemes masszázsra, amikor ellazításra kerülnének a szövetek és visszanyernék eredeti rugalmasságukat.

Természetesen erre nincs bárkinek ideje és alkalma, ezért érdemes az SMR henger használata mellett voksolni. Ez voltaképpen olyan, mint egy önmasszázs. Az úgynevezett Tigger pontok lazítása révén, az eredeti tónus visszaáll és a regeneráció, ezen keresztül pedig az izomfejlődés felgyorsul. Amennyiben eddig mellőztük az SMR henger kipróbálását, akkor eljött az ideje megtapasztalni azt a fantasztikus érzést, ami az alkalmazást követően megjelenik a testünkben. Tapasztaljunk meg egy jelentősen felfrissült állapotot!