márvány bevonatos serpenyő

Kényelmes és praktikus főzőedény a márvány bevonatos serpenyő

Jelen edénytípus nagyon népszerű. A marketingesek az erősségét, a tartósságát, a környezetbarát jellegét és a kényelmét hirdetik. Tényleg ennyire jó a márvány bevonatos serpenyő? Ahhoz, hogy kiderítsük, először meg kell érteni, milyenek ezek a serpenyők. A márvány bevonat egy marketingfogás, aminek célja, hogy a vásárlók figyelmét a felületre terelje.

A serpenyő viszont valójában teflonbevonatú, amihez bizonyos módon márvány mikroszemcséket adtak. A márvány bevonatos serpenyő alapja szinte bármilyen anyagból készülhet: kerámiából, acélból, de akár alumíniumból is. Ezért a tulajdonságok nagymértékben függnek a kiválasztott alaptól és a bevonat vastagságától.

A költségek tekintetében nem árt tudni, hogy a márvány bevonatos serpenyő ára általában magasabb, mint a hasonló eszközöké. Ez érthető is, hiszen egy ilyen edény majdnem kétszer, megfelelő használat mellett pedig akár háromszor annyi ideig bírja, mint a más bevonattal ellátott társai. A kiváló minőségű teflon és márvány bevonatos serpenyő ára gyakorlatilag megegyezik.