A készségek fejlesztéséhez LOGICO Primo kell!

LOGICO Primo

A gyermekek fejlődését úgy érheti el a legegyszerűbben, ha a tanulást szórakoztatásnak tünteti fel. Vannak bizonyos játékok, amelyek képesek fejleszteni a kisgyerekek képességeit és kreativitásukat az óvodás évek alatt. A LOGICO Primo ezekhez a termékekhez tartozik, hiszen ez egy olyan kollekció, ami az összes képességet megmozgatja.

A készítmény rendelkezik feladatlapokkal és gyakorlatokkal, amelyek különböző témakörökhöz kötöttek. A LOGICO Primo kiadásai között biztos lehet benne, hogy megtalálja azt, amivel a csemetéje szívesen fog játszva tanulni. A szülő bátran csatlakozhat a folyamathoz, így együtt élvezhetik a szórakoztató pillanatokat.

A LOGICO Primo segítségével a kicsik képesek lesznek elsajátítani a színeket, a számokat, a mennyiségeket, fejlődik a koncentrációjuk és az érzékelésük, valamint kiformálódik a logikájuk. Ezzel a játékkal a csöppség felkészülve indul az iskolába, hiszen tisztában lesz a fogalmakkal és a feladatokkal. Fejlessze a kicsinye képességeit szórakoztatóan és ne kényszerrel, hiszen azt nem fogja élvezni!