Kiadó irodák Debrecenben

Kiadó irodák Debrecenben is vannak a Kassai Irodaházban

A Kassai Irodaház nemcsak Kassán tud szolgálni bérelhető irodákkal. Modern és felszerelt kiadó irodák Debrecenben is találhatóak, a vállalat háromszintes, korszerűen berendezett épületében, ami igen jó helyszínen található és könnyen megközelíthető. Az ingatlan természetesen kiépített parkolóval is rendelkezik, ami térítésmentesen használható úgy az alkalmazottaknak, mint az ügyfeleiknek.

A cég weboldalán folyamatosan megújuló információk kaphatóak az egyes helyiségek szabad, illetve fogalt voltáról. A kiadó irodák Debrecenben el vannak látva térítésmentes wifi-kapcsolattal, valamint optikai internettel is. Kaució nélkül bérelhetőek a különböző méretű helyiségek, ezek méretei 19-56 négyzetméter között alakulnak.

Az épület bejárata érintésmentes, a nyitva tartás pedig non-stop, portaszolgálattal. Az alkalmazottak használhatják a teakonyhát, a büfét, a liftet és a fedett dohányzót, akár az ugyancsak fedett kerékpártárolót. A kiadó irodák Debrecenben 5000 négyzetméteres parkkal is rendelkeznek, az esetleges rekreációs célokra.