uriage tusfürdő

Kicsiknek, nagyoknak Uriage tusfürdő

Fontos, hogy a napi tisztálkodáshoz milyen minőségű termékeket választunk, hiszen ez meghatározza a közérzetünket. Azért optimális a Uriage tusfürdő, mert ezt a család minden tagja használhatja, csecsemőktől az idősekig.

A gyártók ennek megfelelő kiszerelésben dobták piacra például a Uriage Surgras dermatológiai tusfürdő gélt, ami 1 literes flakonban vásárolható meg az agnespatika.hu webshopból. A készítmény termálvíz alapú, extra kímélő jellegű, ami védi a bőrt a fürdővíz szárító hatásától. Extra hidratáló és lágy tisztító hatású, ráadásul kellemes unisex illattal rendelkezik, így hölgyek, urak egyaránt használhatják. Kifejezetten egészséges, kedvező a bőrnek a Uriage tusfürdő alkalmazása, mivel teljes mértékben szappan-, parabén- és színezékmentes.

Ez a családi kiszerelés mindössze 6999 Ft, tehát nem nevezhető drágának, főleg, hogy a család minden tagja használhatja és nem kell mindenkinek külön tusfürdőt vásárolni. Persze a webáruház termékpalettáján másfajta Uriage tusfürdő is megtalálható.