Szinte mindenki szereti a péksüteményeket. Előszeretettel fogyasztjuk őket a munkában vagy az iskolában tízóraiként. A szendvicsen kívül sok egyéb finomság áll a rendelkezésünkre. Éhségünket egy-két kiadós kiflivel megszűntethetjük. Még nagyobb az öröm és a lelkesedés, ha otthon készült a kelt tészta finomság. Ideje újra felfedezni az otthonsütés adta csodákat! Limara szakácskönyvében és gasztroblogján változatos sós és édes kifli recept vár ránk kipróbálásra minden mennyiségben.
Limara, avagy Tóthné Libor Mária, a makói házipék szeretettel és nagy tudással, tapasztalattal áll a rendelkezésünkre, ha be szeretnénk lépni ebbe a nagyszerű világba. Akár kezdők, akár tapasztaltak vagyunk a sütés terén, Limara tartogat számunkra különlegességeket, mint például a hernyó, Lala, Hot-dog, paprikás, óriás, gombás sajtos, csokis gesztenyés vagy a kukoricás csavart kifli recept. Rengeteg édes és sós finomság közül választhatunk, amelyekkel megörvendeztethetjük az egész családot és az ismerősöket. Ha betartjuk Mária javaslatait, akkor biztos a siker és a kiflik is hamar elfogynak.