koszorú készítés

Kire bízzuk a koszorú készítést?

Egyáltalán nem ritka jelenség, ha valaki meghagyja a végrendeletében, hogy miként kíván búcsút mondani e világnak, amikor eljön az idő. A családnak természetesen meg kell tartani az elhunyt végrendelkezését és ahhoz kell igazítania a szertartás külső jegyeit is, többek között a koszorú készítés vonatkozásában is.

Manapság már nemcsak a hagyományos, templomi koporsós búcsúztatásra van lehetőség, de igény szerint a hajós vagy az urnás szertartásokra is. Bár nyilván nem a külsőségeken van a hangsúly, mégis elmondható, hogy a gyászt nagymértékben megkönnyíti, ha az elhunyt családja azt érzi, méltóképpen történt a megemlékezés.

A Kő-Szórás Kft. minden tekintetben a gyászoló család mellett áll, abbéli reményükben, hogy segíthetnek megkönnyíteni a fájdalmas pillanatokat. A komoly szakmai tapasztalattal rendelkező csapat kegyeleti eszközök felhozatala színes skálán mozog. A koszorú készítés a gárda egyik fő tevékenységi köre, így biztosak lehetünk abban, hogy a megrendelt összeállítás érdemes lesz az eltávozott személy emlékére.