Klipsz fülbevaló, a régi-új barát

Klipsz fülbevaló

A divat számottevő újdonsággal már nem számol, legfeljebb az anyagok, a színek és azok kombinációja terén lehetnek újítások. A klipsz fülbevaló sem új keletű ékszer. Az, hogy a régi dolgokat újjá varázsolják, ugyanolyan lelkesedéssel tölti el az embereket. Bizonyára sokunk emlékszik még anyáink klipszeire, lehet, hogy egyes ékszerdobozok még őriznek is néhány régi darabot.

De valószínűleg kevesen viselnénk ezeket, kivéve, ha nem vagyunk a vintage megszállottjai. Az ékszertervezők meglátták a lehetőséget a klipsz fülbevaló tulajdonságaiban. Nem szeretne lyukat fúratni a fülén? Szeretne egyszerre több fülbevalót is viselni anélkül, hogy újabb lyukakat fúratna? Akkor a legkézenfekvőbb megoldás a klipsz.

Ha ellátogatunk a diamon.hu webáruház oldalára, magunk is meggyőződhetünk arról, hogy semmi retróval nem kell számolni, ha ilyen ékszereket akarunk viselni. Sőt, az itt kapható klipszek nagyon modernek, még azoknak is kedve támad párat beszerezni, akik a hagyományos változatra tették le a voksukat. Ne habozzon hát kipróbálni a klipsz fülbevalót!