Kludi csaptelep többféle modellben

Kludi csaptelep luxus és hagyományos kivitelben

Minden lakásnak és háznak vannak elengedhetetlen berendezései. Egy Kludi csaptelep, ahogy a konyhában is megállja a helyét, úgy a fürdőben is remekel, a bőséges kínálatában pedig mindenki választhat megfelelő dizájnút.

Standard kategóriájában az örök kedvencek találhatóak, robosztus, de megbízható kialakításuk időtálló és szinte az összes berendezési stílushoz illenek. Érdemes megjegyezni, hogy a meleg és hideg vizet két különálló karon kell beállítani mind az álló, mind a fali Kludi csaptelep során.

Mivel sokan talán az egykaros megoldást részesítik előnyben, nekik a D-VISE, E2, AMEO és más Kludi csaptelep lesz a kedvenc. Előnye, hogy fürdés közben is kényelmesen és gyorsan lehet állítani mind a víz hőmérsékletén, mind a vízsugár erősségén.

Ezek a hagyományos formájú csapok sok vásárlónak fogják megkönnyíteni a mindennapjaikat. Azonban a Kludi csaptelep kialakításakor azokra is gondoltak, akik valamilyen eltérőt, merészet szeretnének. Az Adlon almárkában például összetalálkozik a nosztalgia a mai technológiával.

Itt a fogantyúk jellegzetes kereszt formájúak és rézből készült, sőt, aranyozott változatok is rendelhetőek, amelyek szavak nélkül is luxusról biztosítanak mindenkit. A New Waves és L-ine termékcsalád a minimalista otthonokban fog leginkább remekelni, hiszen védjegyük a linearitás, ami tökéletesen illeszkedik a modern konyhák és fürdőszobák berendezéseihez.

A Kludi csaptelep szerelési módját tekintve lehet álló és fali, a merészebbeknek falsík alatti. Ahogy beépíthető a kádperem mentén, úgy választható mosdótálhoz, de a konyhában az ablak alá szerelhető változata is kapható.