Könnyen javítható a Husqvarna 136

Husqvarna 136

Egy megbízható láncfűrésznél nem is kell több a házkörüli munkák során. Szinte biztos, hogy gyakran fogjuk használni főleg, ha egy olyan különleges darabról van szó, mint a Husqvarna 136.

Ám az ördög sohasem alszik és megtörténhet, hogy véletlenül ez is meghibásodik. Az erőltetéstől például elhajolhat a láncvezető vagy valami baj történik a gyújtással. Na de sebaj, mert nem kell sokáig nélkülöznünk a szeretett szerszámunkat, hiszen egyszerűen megjavítható.

Csupán meg kell rendelni a szükséges alkatrészt, ami két-három munkanap alatt kiszállításra kerül. Igazán gazdaságos megoldás, mivel egy ilyen gép kár több tízezer Ft is lehet. Minek másikat venni, amikor pillanatok alatt megjavítható? A Husqvarna 136 levegőszűrőjével is akadhatnak problémák, amitől csökkenni fog a teljesítménye.

Hogyha ezt tapasztaljuk, akkor érdemes minél hamarabb beszerezni egy másikat ebből az alkatrészből, hogy a motor ne legyen kitéve értelmetlen megerőltetésnek. A cvgshop.hu kínálata igazán bővelkedik Husqvarna 136 alkatrészekben. Akár egy egész láncfűrészt összerakhatnánk ezekből.