kreatív játék

Kreatív játék a modern kor gyermekeinek

A mai gyerekeket sokkal több inger éri, mint amennyi a szüleiket vagy a nagyszüleiket érte, amikor ők voltak kicsik. Éppen ezért, a játékaik is sokkal összetettebbek kell legyenek ahhoz, hogy valóban lekösse a figyelmüket, különben csak halmozódni fognak a szekrényben, ágy alatt vagy tároló dobozokban és ők mégis inkább a modern kütyük „társaságát” fogják keresni.

Szerencsére, az utóbbi években rengeteg kreatív játék látott napvilágot, így nem muszáj beletörődni, hogy a lurkókat csak az okostelefon és a tablet érdekli. Csupán meg kell keresni a kreatív játék azon verzióit, ami a témájában, a képi világában, sőt, még a színeiben is megfelel a gyerkőcök igényeinek, mert akkor rá lehet venni őket a társas vagy az egyéni szórakoztató és fejlesztő szórakozásra.

Például érdemes szétnézni a jatekotthon.hu webáruházban, ahol rengetegféle kreatív játék szerepel a kínálatban, így szinte biztos, hogy bármelyik gyereknek meg lehet találni a minden szempontból tökéletes változatot. Legyen az társas-, kooperatív, szerep-, stratégiai játék vagy éppen modern, 3D puzzle, itt minden fellelhető egy helyen.

Tehát csak idő kell a megfelelő kreatív játék felkutatására. Illetve még időből sem kell túl sok, mert ha a kategóriákat jelölő menüpontok és/vagy a szűrők segítségével leszűkítjük a kínálatot, akkor nagyon hamar végezhetünk a keresgéléssel és már le is adhatjuk a rendelést. Mikulásra vagy karácsonyra is megrendelhető nyugodtan egy-egy kreatív játék, mert biztosan időben meg fog érkezni a csomag.