A kristály csillár egy gyönyörű luxuscikk

Kristály csillár

Manapság mindenki szeretné lakását, otthonát valamilyen új bútordarabbal, vagy luxuscikkel feldobni. Ezt megteheti például egy kristály csillár felszerelésével. Ez az átlag háztartásoknál a hálószobában, a nappaliban, vagy a konyhában található meg.

Megjelenése gazdagságot, jó módot sugározhat. Lényege, hogy minél nagyobb, tágasabb, illetve magasabb szobában legyen, mivel így sokkal jobban kitűnik szépsége. Napjainkban ezeket a gyönyörű szerkezeteket design alapján gyártják, viszont a régi antik stílus is megmaradt. A kristály csillár tisztítása nagyon fontos feladat, elég bonyolult dolog, inkább ezt a folyamatot erre szakosodott cégre bízza. Viszont ha ezt Ön saját kezűleg szeretné elvégezni, akkor az első teendő, hogy óvatosan szerelje szét.

A kristály darabokat meleg vízben, erre alkalmas tisztítószerrel tisztítsa meg műanyag tálban. Ezután egy megfelelő áttét használatával hagyja őket megszáradni. Mielőtt visszahelyezi a kristályokat, a lámpavázat mindenképpen törölje át egy nedves kendővel!