fa vonat

Különleges felszereltséggel készült fa vonat

A kisfiúk különösen kedvelik a járműveket, már egészen pici korban elvarázsolják őket az autók, repülők, motorok. Egy teljesen új világot fedezhetnek fel a fa vonat révén, hiszen kellemes tapintású, minőségi játékot kapnak, ami éppen úgy mozog, mint a pályaudvaron látott hatalmas mozdonyok és a szerelvények.

Minden gyermeknek, nemcsak a fiúknak, rendelkeznie kell legalább egy kisvonat szettel, mert ezzel nagyon jókat lehet játszani és fejleszti is őket. Különféle fa vonat megvásárlására van lehetőség a vesszoparipa.hu webshopban, itt biztosan Ön is megtalálja azt a típust, amelyik ideális lesz a csöppségének. Kifejezetten nagy boldogságot okozhat például a helikopter leszállóval is ellátott fa vonat készlettel.

Többórás izgalmas vasutas játékot biztosít ez a váltórendszerekkel, elágazásokkal, felüljárókkal, helikopterrel és pilótával felszerelt készlet. 66 darabos ez a színesre festett elemekből álló fa vonat szett, ami gyermekeket és felnőtteket egyaránt játékra csábít. Minél hamarabb szerezze be!