Kutyafekhely a kiegyensúlyozott kutyákért

Kutyafekhely
Kutyafekhely

Az állatok nagyon szeretnek pihenni. Erre egy kiváló hely lehet a kutyafekhely. A polisztirol gyöngyökkel kitöltött babzsák végtelenül kényelmes. Ez még nem minden. Ugyanis kutyusod egészségéről is gondoskodik. Sajnos a legtöbb gazdi nem foglalkozik kellőképpen kedvence egészségéről. Ennek az az oka, hogy nem tudják, a sima szőnyeg nem tesz jót a gerincnek.

A kutyafekhely ezzel szemben teljesen leveszi a terhet a kutya gerincéről. A szőnyegek, lepedők anyagára sokszor rátapad a kutyaszőr. Ez teljesen normális. Azonban a tisztítás időt, és energiát vesz el. A babzsák anyagára azonban nem tapad rá a szőr.

Vízálló, így udvaron is lehet tartani. Mivel strapabíró huzat van rajta, nem kell annyi gondot fordítani a tisztán tartására. Könnyen mozdítható, szállítható. Ha ez nem lenne elég, a Huppanj Bele a kinézetéről is gondoskodott. Tizennyolc menő szín közül választhatsz. Plusz háromféle méretben kapható.

Ne vedd félvállról kutyád egészségét. Az ízületi fájdalom nagyon megkeserítheti az életét. Ezt megelőzheted, ha időben gondoskodsz kényelméről. Hidd el, nagyon hálás lesz érte. A kutyák is megérdemlik a luxuskényelmet. Ez alól a Te kutyád sem kivétel. Kattints a Huppanj Bele weboldalára a részletekért.