la roche-posay

La Roche-Posay garantálja a maximális ápolást

A francia márka a legnagyobb európai gyógyfürdőben szerzett sokéves tapasztalatok alapján egy egyszerű és hatékony bőrápolási programot dolgozott ki. A La Roche-Posay a minőségre és a bőrgyógyászati hatékonyságra összpontosít. Nagyrészt mellőzi a felesleges összetevőket, például az illatanyagokat, színezékeket és tartósítószereket. A fejlett csomagolás és a kényelmes adagolók az alkalmazás során a baktériumokkal való esetleges szennyeződések kockázatát is nagymértékben minimalizálják. Ebből és a termálvízből, mint gyógyító, természetes alapanyagból kifejezetten az érzékeny bőrre kifejlesztett krémek és ápolószerek készülnek, amelyek jó közérzetet és relaxációt, egészséges megjelenést és szép, ragyogó bőrt biztosítanak.

A La Roche-Posay a L’Oréal kozmetikai csoport világszerte forgalmazott márkája, ami Franciaországból származik. A gyártó célja egy olyan bőrápolási program kifejlesztése volt, ami a bőrünkkel való bánásmódban a lényegre összpontosít és hangsúlyozza az összetevők gazdaságos felhasználását. A gyártó, megalakulása óta, a kínált kozmetikai termékek egy különleges piaci rést töltenek be, valamint megfelelnek a biztonság, hatékonyság és egyszerűség elvének. Alakítsa ki az Önnek legmegfelelőbb bőrápolási rutint a La Roche-Posay segítségével!

Marslakócskák a betegségek elkerülésére

Már javában zajlik az iskola. Hogy jól felkészüljenek, a gyermekek és szüleik füzeteket, tollakat, vonalzókat és egyéb tanulási eszközöket vásárolnak. Ugyanilyen fontos azonban az immunrendszer erősítése is. A baktériumok és vírusok elleni küzdelemhez vitaminokra, ásványi anyagokra, elegendő alvásra és sok mozgásra van szükségük a friss levegőn. Az első kettőt a Marslakócskák szirupok és gumivitaminok biztosítják számukra. A kiegyensúlyozott étrend elegendő ásványi és létfontosságú anyagot biztosíthat a kicsiknek.

Ennek ellenére, időről-időre előfordulhatnak hiányok. A következmények pedig súlyosak: gyenge koncentráció, csökkent teljesítmény, gyors fáradás és akár depresszív hangulat. Ehhez jön még a fertőzésekre való fogékonyság. A gyermekek napi ajánlott vitamin- és ásványi anyag mennyiségének biztosításához a Marslakócskákat ajánljuk fiatal vásárlóinknak. Már egyetlen adag fedezi a szükségletet, mert olyan fontos vitaminokat és tápanyagokat tartalmaz, amelyek különösen szükségesek a gyermekek növekedési szakaszában. A benne lévő C-, D-, B3- és B12-vitaminok, a cink, a biotin és a folsav hozzájárulnak az immunrendszer normál működéséhez. A gyümölcsös íz pedig garantálja, hogy a legkisebbek is szívesen fogyasszák.