Lorus karóra

Lorus karóra a megfizethető minőség

Napjainkban, szerencsére már nem kell sokat keresgélni, ha megfizethető, de minőségi órát szeretnénk. A Lorus karóra egyszerre képviseli a stílust és a színvonalat. A naprakész dizájn nagyon precíz japán szerkezetet foglal magában. Talán nem sokan tudják, hogy a Lorus márkát is a Seiko cég készíti. Ár-érték arányban azonban kimagasló ez a termék.

Nem nélkülözi a tartós kvarc szerkezetet, viszont olyan kiegészítő funkciókkal büszkélkedik, mint például a stopperóra vagy a digitális kijelző. Mind a női, mind a férfi kollekciók számos darabbal büszkélkednek. Ízlésünknek megfelelően választhatunk különböző stílus, forma, de még az eltérő anyagú óraszíjak között is.

Az óralap maga is számtalan különböző kivitelezéssel kerül piacra, így garantáltan mindenki megtalálja a neki tetsző darabot. A Lorus karóra ma már nem szorul a Seiko név támogatására, hiszen eddigi élete során bizonyította, hogy önálló, időtálló márkáról van szó, ami mindenkinek elérhető. Válasszon a kollekció darabjaiból saját részre vagy ajándékba!