Lotti Karotti

Lotti Karotti – versenyezzen gyermekével a répákért!

Gyermeke betöltötte az 5. életévét és még nem tudja, hogy mi legyen a következő tevékenység, amivel szórakozva lekötheti a figyelmét? Amennyiben egyszerű, mégis érdekes opciót keres, a Lotti Karotti olyan színes, egyszerűen kialakított játék, ami a vidám pillanatok mellett, tanító jellegű is.

Lényege, hogy a játékosok húznak egy-egy lapot, amin meg kell számolni a rajzokat, hiszen ez dönti majd el, hogy a választott figurával hányat lehet lépni. Természetesen vannak hátráltató lapok is, amiket kihúzva, akár újból kell elkezdeni a pályát. A Lotti Karotti nem igényel különösebb fáradalmakat, mély gondolkodást, mégis csodálatos, minőségi együtt töltött időt biztosít a családnak.

Mivel egyszerre 2-4 személy játszhatja, gyermeke a barátaival is kipróbálhatja, ilyen módon is kevesebb esélyt hagyva nekik a csínytevésekre. Ajándékként is tökéletesen megállja a helyét, ha egy ismerős gyermekének közeledik éppen a születésnapja, hiszen a Lotti Karotti bájos megjelenése biztosan a szülőket sem zavarja majd.