gyűrű

Ma rengeteg gyűrű közül választhatunk

Vannak olyan emberek, akik nem bírják elviselni, hogy a kezükön vagy a nyakukon lógjon valami és szinte azonnal leszedik magukról. De mi van az ujjunkkal? Valójában egy gyűrű kevésbé szokott zavaró lenni, mint egy hatalmas nyaklánc és olyat is választhatunk, ami nem akad bele a ruhában.

Ma már bő választék áll a rendelkezésünkre, úgyhogy mindenki megtalálja a neki való darabokat. A gyűrűben az a legjobb, hogy mindenféle forma és vastagság létezik, úgyhogy tényleg kedvünkre nézelődhetünk a virtuális polcokon. Sokan szeretik azokat a hagyományos darabokat, amelyeken egy apró kő vagy visszafogott minta van. Ebbe a csoportba tartoznak az átlátszó és a színes üvegből készült kövek, ezek lehetnek szív, kör, négyzet vagy rózsa formájúak is.

Ha pedig extra élményt szeretnénk, akkor drágaköveket is találunk, így még jobban fogunk vigyázni rá. A mai gyűrűk igazodnak az emberek ízléséhez és stílusához, éppen ezért a bizsu mellett, ezüstből, aranyból és ezeknek az ötvözetéből is készítenek modelleket.