lyukfúró

Magas minőséget nyújt a gyémánt lyukfúró flexre

Amikor megszületett az első gyémánt lyukfúró flexre, az egy igen nagy áttörés volt, de még senki nem gondolta, hogy valójában mekkora jelentőséggel bír. Teljesen megszokott, hogy amiként fejlődnek a különféle technológiai megoldások, úgy növekednek folyamatosan az igények velük párhuzamosan.

A megrendelők mellett, a szakemberek is igényüket fejezik ki arra, hogy lehetőleg olyan termékekkel tudjanak dolgozni, amelyek sokban megkönnyítik a munkavégzés terén a feladatukat. Ezt a célt szolgálja a lyukfúró, amivel kifejezetten öröm dolgozni. Természetesen nem véletlen, hogy a gyártók elindultak ebbe az irányba a tervezés és kivitelezés területén.

Gyémánt lyukfúró flexre – miért van erre egyáltalán szükség?

Bár a régebbi típusú csempék esetében, még a hagyományosnak mondható vídia is kellő átütőerővel rendelkezik, de a természetes kövekkel szemben már nem mindig boldogul. A sokkal puhább, még égetett kerámiából készülő és mázas kerámia bevonattal ellátott lapok formálása, olykor még kézi szerszámokkal is elvégezhető volt.

Ezzel szemben, a gránit, márvány, bazalt, mind olyan anyagok, amik hihetetlen nagy ellenállóságról tesznek tanúbizonyságot. Éppen ezért választják ezeket a nagyon forgalmas helyszínek padlóburkolatának, mert az egyedi megjelenésük mellett, sokkal lassabban kopnak.

Ugyanakkor, ez a tulajdonságuk a lerakás esetén visszaüthet. Éppen ezért, ide kell a gyémánt lyukfúró, ami könnyedén megbirkózik a különösen kemény és vastag elemekkel, mindezt úgy, hogy minimális anyagveszteséget okoz és kényelmessé teszi a munkát.

Többféle típusban is elérhető a gyémánt lyukfúró flexre

A választék elég széles, amivel a TLS szolgál, ezért biztosan megtalálja mindenki a számára leginkább megfelelőnek ígérkező változatot. Vizes és száraz gyémánt lyukfúró flexre egyaránt van a burkolatszintezo.hu weboldalon. Amire nagyon érdemes figyelni, az a következő szabály.

Amíg a szárazon használható körkivágó bármikor alkalmas vizes körülmények közöttimunkára, ráadásul ez még ajánlott is, mert a folyadék adagolása segíti a hőelvezetést és kitolja az élettartamot, addig a vizes környezetre optimalizált típust soha nem szabad szárazon alkalmazni. A TLS MAGNUM szegmenses lyukfúró az, ami a legjobb példa erre. A hegesztett szegmensek a lehető legmagasabb minőségi fokozatú és speciális mátrix kötésű szintetikus ipari gyémántokat tartalmazzák, amiknek hála, ez a gyémánt lyukfúró flexre szerelve nagyon alapos munkát végez és kifejezetten hosszú élettartammal rendelkezik. Mindez viszont csak addig érvényes, amíg kimondottan vizes környezetben történik a bevetése.

Amit egyértelműen el lehet mondani, hogy a speciális technológiával készült termékek új korszakot nyitottak a csempe körkivágás terén. Ennek hála, a kezdő és profi munkavállalók egyaránt magas hatékonysággal vehetik igénybe a professzionális eszközöket és döntenek nem csupán az egyes darabok, hanem akár a lyukfúró készlet mellett.

Gyémánt lyukfúró – miért éppen flexre?

Amikor azt olvassuk vagy haljuk, hogy gyémánt lyukfúró flexre történő helyezése, akkor jogosan merül fel a kérdés, hogy miért éppen arra kell felfogatni? Bár a megfelelő adapterrel a körkivágók mindegyike felilleszthető fúró-csavarozó szerszámgépekre is, de ezen keresztül általában nehezebb a használatuk. A gyémánt lyukfúró flexre M14 menetes csatlakozással kapcsolódik és a szerszámgép kialakításából adódóan, sokkal stabilabban tartható, amivel jelentősen növelhető a munka precizitása.

Kiváló befektetés a lyukfúró készlet

Bár bőven elég csak egyetlen körkivágó is, hogy kipróbáljuk és megszeressük ennek a terméknek az előnyeit, de ha rendszeresen akarunk dolgozni velük, akkor a lyukfúró készlet mellett érdemes döntenünk. A TLS kínálatában bárki megtalálja azt a kiszerelést, amelyikre leginkább szüksége lesz, ha éppen konyhát, fürdőt kíván lecsempézni.

A mindössze néhány mm-től kezdve, az egészen nagy, akár 150 mm átmérőig terjedő körkivágók egy menetben készítik el a helyet a megfelelő szerelvényeknek. A lyukfúró készlet minden szempontból ideális befektetés, főként első alkalommal, mivel így nem kell egyenként összeválogatni a különféle darabokat. A stílusos alumínium koffer, amiben a körkivágók érkeznek, szinte már csak ráadás.