Magic floor, az utánzat, ami megéri az árát

Magic floor
Magic floor

Az utánzatokról általában nem vagyunk túl jó véleménnyel, azonban van egy-két szabályt erősítő kivétel, amit érdemes megismerni. A Magic floor olyan fapadló utánzat, ami jóval túlmutat a mezei PVC burkolatokon és ránézésre már-már megkülönböztethetetlen egy keményfa parketta szépségétől.

A Magic floor rengeteg választékban megtalálható, amelyek között a megszólalásig hasonlító famintázatok, ugyanakkor kő, padlószőnyeg és szövött minták is helyet kapnak. Anyaga többrétegű vinyl, ami által teljesen vízálló és magas kopásálló képességgel is rendelkezik.

Kiváló választás a fürdőbe, de a nagyobb igénybevételnek kitett területeken is helytáll, mert sem a nedvesség, sem a gyakori használat nem fogja gyorsan tönkretenni. A Magic floor lap kiszerelésben vásárolható meg, azonban minden lap más mintázatú, így nem lesz egyáltalán természetellenes hatása. Továbbá, még a lap kiszerelés előnyére írható az is, hogy kevés veszteséggel jár a lerakása, sőt, a javítás is kivitelezhető kizárólag a sérült elemek kicserélésével.