App fejlesztés, rendszerüzemeltetés

Manapság elengedhetetlen a mobil app fejlesztés

Az IT-s rendszereket folyamatosan karban kell tartani ahhoz, hogy azok mindig remekül működjenek és semmi gond ne legyen velük. Az informatikai rendszerüzemeltető a felhőszolgáltatások karbantartásával, modernizálásával és rendben tartásával foglalkozik, ezért ő biztosan segíteni tud akkor, amikor a hibák nélküli hozzáférés és funkcionálás a lényeg. Manapság már elképesztően sok felhőalapú számítástechnikai szolgáltatás létezik. Sok mindenben tud segíteni az Appz4 csapata egy olyan informatikai rendszerüzemeltető szakértelmének hála, aki évek óta ezen a területen dolgozik.

A vállalkozás a Sunflower Lab – Amazon Web Services partnerekkel régóta együttműködik, aminek köszönhetően a szolgáltatás lefedi a felhőbe való áttelepítést, a natív alkalmazások fejlesztését és még a DevOps automatizálás területét is. A vállalatnál dolgozó informatikai rendszerüzemeltető természetesen AWS-tanúsítvánnyal rendelkezik, aki épp emiatt maximálisan ért a felhőalapú számítástechnikai applikációkhoz és kütyükhöz, illetve gond esetén, hamar átlátja az egész szituációt és profi megoldást kínál.

Az informatikai rendszerüzemeltető legfőbb feladatai közé sorolható például az applikáció és infrastruktúra áttelepítése, a teljes biztonság garantálása a felhőben és persze a vészhelyreállítás. Nem mellesleg a mobil app fejlesztés is a vállalkozás egyik sokat kért szolgáltatása, ami nem is meglepő, hiszen az itt dolgozó kollégák ehhez is nagyon értenek. A szakemberek által megalkotott alkalmazások és fejlesztések bétatesztelésében az ügyfelek is részt vehetnek, aminek köszönhetően a várt eredmény biztosan nem marad el.

A kliensek ezáltal mindig nyomon követhetik a mobil app fejlesztés minden mozzanatát, azt, ahogy az alkalmazás változik, modernizálódik és egyre inkább kirajzolódik a végeredmény. A cég munkamódszerének hála hamarabb lesz kész az alkalmazás, és minden részletében tökéletesen kerülhet fel az App Store-ba. A mobil app fejlesztés azért lesz majd sikeres, mert az Appz4 munkatársai nagyon is jól ismerik a felső kategóriás fejlesztési technológiákat. Gondolni kell itt az Xamarin.iOS, az Xcode, a Cocoa Touch Framework vagy épp a Reachability fajtákra.