wizzair kézipoggyász

Masszív kialakítású WizzAir kézipoggyász

A fontos dolgainkat szeretjük magunk mellett tudni, akkor is, ha éppen repülőgéppel utazunk valamerre, viszont a fedélzetre csak bizonyos méretű koffert vihetünk fel. Például a WizzAir kézipoggyász nagysága pontosan 55x40x23 cm, ettől eltérő bőröndöt nem engednek fel a fedélzetre.

Az üzletekben kérhetjük az ilyen méretű utazótáskákat. A taskam.hu webáruház kínálatában is sok megtalálható ezekből. Színben, kialakításban változatos modellek ezek, azonban a mérete mindegyiknek ugyanakkora. Amennyiben WizzAir kézipoggyász megvételét tervezzük, érdemes felkeresni ezt a webshopot, ahol nagy valószínűséggel megtaláljuk az igazit. Vannak puha és kemény darabok, illetve olyanok is, amiket 13-15% árkedvezménnyel szerezhetünk be.

Erős, masszív kialakítású bőröndökről beszélünk, amik bírják a strapát, úgyhogy ezeket biztosan nem kell újra cserélni néhány utazást követően. A minőség adott minden WizzAir kézipoggyász esetében, ami egyet jelent a kényelmes használattal és persze a hosszú élettartammal.