mátrai szállások

Mátrai szállások, ahol a nyugalom garantált

Magyarország Északi-középhegységi régiójában szép számmal akad hangulatos és kényelmes szálláshely. A mátrai szállások sok esetben ultramodernek és minden alap és extra felszereltséggel rendelkeznek. Nem kivétel ez alól a Kétkerék Vendégház sem.

A tulajdonos házaspár nagyon figyelmes a vendégekkel és mindenben segítenek, amire az ideérkezőknek szükségük van. A házhoz saját medence is tartozik, ahol a szállóvendégek megmártózhatnak vagy csak pihenhetnek. A létesítmény nagyon tiszta és rendezett, minden szoba kitűnő állapotban van. A mátrai szállások ezen gyöngyszeme nagyon közel van a Mátraszentistván Síparkhoz, így a vendégházban tartózkodók télen ennek a szolgáltatásait is élvezhetik.

Az erdő szomszédságában elhelyezkedő szálláshely biztosítja a szükséges elszigetelődést a zsúfolt mindennapoktól, mivel nyugodt és békés környezetben található, távol a város zajától. A vendégeknek svédasztalos reggeli szolgáltatást is kínálnak. A Kétkerék, akárcsak a mátrai szállások általában, a háztulajdonosok vendégszeretetéről is híres.