Medence tartozékok

Medence tartozékok jutányos áron

Ha már közeleg a jó idő, akkor ideje lerántani a védőfóliát a medencéről. Elkezdődhet a tisztítás és a karbantartás, hogy kánikula idején ismét igénybe vehesse az egész család és a vendégek.

Az új medence tartozékok beszerzésével látványos eredményt érhetünk el, hiszen az összhatás olyan lesz, mint újkorában. Egy porszívóval és egy adagoló készlettel gondoskodhatunk a tökéletes tisztaságról. A vízminőséget is érdemes időnként ellenőrizni.

Erre a célra érdemes megrendelni egy teljes medencevíz elemző készletet. Talán túlzásnak tűnhet otthon egy ilyen alkalmazása a fémvázas medence esetében, viszont akinek érzékeny a bőre, esetleg allergiás a vegyszerekre, annak hasznos lehet. Hányszor előfordult már, hogy a vegyszeradagoló nem került elő a garázsból.

Ez esetben nem kell félmegoldásokkal operálni, hanem itt az ideje rendelni egy teljesen újat. A medence tartozékok közül talán a létrát szokta a legnagyobb megterhelés érni, ezért, ha már elég rozogává vált, akkor nem árt lecserélni. Biztonságosabb megoldás a javítgatásnál.