angol magántanár

Megéri megfizetni az angol magántanárt?

Ahhoz kétség sem fér, hogy a megannyi tanulási módszertan közül az egyik leghatékonyabb, amikor az oktatónak nem kell megosztania a figyelmét a sok tanuló között, hanem csak egyetlen emberre koncentrál. A fentiek mentén haladva, logikusnak tűnhet az angol magántanár megkeresése, de nem biztos, hogy ez a legjobb választás.

A temérdek előnye mellett ugyanis, az egyik legnagyobb hátránya az, hogy érezhetően többe kerül, mint a csoportos óra. Ezen a ponton tehát el kell dönteni, hogy az olcsóbb, de kevésbé hatékony megoldást választjuk, vagy a kicsivel drágább, de annál hatékonyabb angol magántanárt.

Dönthet azonban úgy is, hogy ötvözi a kettőből a legjobbakat és szemügyre veszi a BeHappy nyelviskola felettébb sikeres és rendhagyó oktatási módszerét. A teljes körű tájékoztatás és a szintfelmérő is ingyenesen elérhető a honlapon, előzetesen viszont annyit mindenképpen érdemes tudni, hogy ötvözték az angol magántanár előnyeit a csoportos órák áraival. Előbbibe természetesen a rugalmas időbeosztás is beletartozik.