Mellplasztika – milyen formájú melleket válasszunk?

Mellplasztika

Nem minden esetben ugyan, de megtörténhet, hogy a páciens nem konkrét elképzeléssel érkezik a mellplasztikaműtétre. Nincs elképzelése azon a téren, hogy milyen formájú, anyagú, felületű implantátumot szeretne. Ehhez nyújtunk egy kis segítséget, azzal, hogy felvázoljuk mi a mai trend, milyen formájú implantátumok a népszerűek.

A különböző formájú implantátumok más-más formájú melleket eredményeznek a beültetés során. Fontos azzal is előre tisztában lenni, hogy mellnagyobbítás után a végleges formája a mellnek csak hónapokkal a műtét után alakul ki. A beavatkozás után hetekig, de érzékenységtől függően akár 2-3 hónapig is feszítő érzés jelentkezhet, és a mell duzzadtabb lesz az átlagosnál.

Aki a teljesen természetes mellformát szeretné, számára ideális lehet az extra magas profilú anatómiás implantátum, míg a teljesen kerek implantátum messziről árulkodik a mellnagyobbításról.

Az anatómiás és extra magas profilú anatómiás implantátum rendkívül divatos nyugaton, de itthon is egyre több páciens dönt a természetes hatás mellett.

A mellnagyobbítás soha nem volt még ennyire költséghatékony beavatkozás, a kamatmentes hitellehetőség mindenki számára elhozza a tökéletes, dús, feszes és természetes mell lehetőségét.