paróka ár

Melyek a paróka árat meghatározó tényezők?

A nők körében a póthaj viselésének tendenciája egyenetlenül oszlik meg. Minden a kortól, a saját haj állapotától, a tincseket befolyásoló betegségek jelenlététől, a vallási és etnikai hovatartozástól és a szakmától függ. A Rose Hair Studióban a paróka ár egyéni jellemzők alapján kerül kiszámításra, de az üzletünkben és a weboldalunkon is találhat kész modelleket, amelyek alapján elkészítjük a saját egyedi megrendelését.

Ilyenkor a fejről is méréseket végzünk, hiszen ezek szükségesek a személyre szabott póthaj viselésének kényelméhez. Tehát a paróka ár egy egész sor méréstől és tulajdonságtól függ. A megrendelésre készített póthajat további előnyök is jellemzik.

A kifejezetten Önnek kialakított méretet a lehető legkényelmesebb lesz viselni, mert képes lesz tökéletesen illeszkedni a fej formájához, függetlenül attól, hogy a választása egy hosszú vagy rövid modellre esett. A stúdiónkban különböző szerkezetű és színű termékeket kínálunk, amelyek természetesen befolyásolják a paróka ár alakulását. Nálunk mindig megtalálhatja a megfelelő lehetőséget.

Választhat klasszikus világosbarna vagy fekete póthajat, de dönthet a nem hagyományos vörös árnyalatok mellett is. A valódi hajból készült modellek, amelyeket a szalonunkban kínálunk, nagyon kényelmesek, természetesnek tűnnek és nem zavarják a viselőjüket. Ezen kívül mindegyik természetes póthaj festhető és formázható. A paróka ár nálunk a realitás talaján jár, annak ellenére, hogy a mestereink professzionális képzettséggel rendelkeznek, mert a fő célunk az, hogy a termékeink bárkinek elérhetővé váljanak.