A mennyezeti klíma kényelmet biztosít

Mennyezeti klíma

A nyár közeledtével egyre jobban kúszik felfelé a hőmérő higanyszála, aminek következtében sokan érdeklődnek a légkondicionálók iránt. A meleget.hu weboldalon is le lehet adni a megrendelést, hiszen egyre több mennyezeti klíma tűnik fel a kínálatban. A rövid reakcióidőnek, illetve nagy teljesítménynek köszönhetően a legforróbb napokon is kellemes hőmérséklet lehet a lakásban.

A kis helyigénynek hála szinte bármelyik lakásban vagy irodában lehetséges a mennyezeti klíma beszerelése. Szerencsére, a kültéri egység sem foglal el sok helyet, ezért ebből a szempontból is előnyösnek bizonyul a vásárlás.

Bizonyos típusok esetében a fűtés is lehetséges. A 100 fokos kinyomási szögnek köszönhetően nem kell veszteséggel számolni. A mennyezeti klíma távirányítóval együtt kapható, ezért az üzemeltetése nagyon egyszerű feladatnak bizonyul.

Nem kell sokat törődni a karbantartással sem a remek minőségű alkatrészeknek köszönhetően. A beltéri egység lamellái bezáródnak inaktív állapot esetén. A webáruházban persze lehetőség nyílik a fali, oszlopos, illetve parapetes klímák megvásárlására is.