Menyecskeruha az újdonsült arának

Menyecskeruha

A tradíciók szerint, a menyasszony a lagzi éjszakáján, a mennyasszonyi táncot követően leveszi a hófehér esküvői ruháját és magára ölti a piros menyecskeruhát. Ez annak a jelképe, hogy egy új szakaszba lépett az élete.

A http://bonjourszalon.hu/menyecske-ruha aloldalon sort lehet keríteni a megfelelő öltözék megtalálására. Ebben az esetben is fontos a szépség, tehát lehetőleg egy mutatós modellt kell választani. Remekül lehet benne bulizni és táncolni.

Amennyiben az esküvői ruha bérlése is a Bonjour Szalontól történik, akkor a menyasszony kedvezményt kap a menyecskeruhára. A http://bonjourszalon.hu/menyecske-ruha aloldalon látható, hogy a mai szokások szerint nem muszáj mindenáron a piros színhez ragaszkodni. Vannak, akik inkább a narancssárga vagy a pink mellett teszik le a voksukat.

A fazon tekintetében is van választási lehetőség. Míg sokan az estélyi ruhák közül választanak, addig mások inkább a rövidebb, pörgős szoknya mellett döntenek. A http://bonjourszalon.hu/menyecske-ruha aloldalon tekinthető meg a mutatós választék.