babafürdető

Mesterséges tartósítószerek nélküli babafürdető

A hatékonyság és a biztonság a legfontosabb szabály a kicsik bőrének gondozásában. A picik bőre vékonyabb, puhább és érzékenyebb a különféle káros anyagokra és mikrobákra. Ezért a gyermekorvosok azt javasolják, hogy kizárólag olyan babafürdető kerüljön a fürdőszobába, amelyik S.L.S és S.L.E.S. mentes és mesterséges tartósítószerek nélküli babafürdető legyen.

Szeretné, ha a csemetéjének haja koszmótól mentes, puha és könnyen kezelhető lenne? Ebben az esetben azt javasoljuk, hogy csak természetes (bio) sampont használjon, amelyekből bőséges kínálatot talál a biola.hu webáruházban. Hiszen a gyermekeknek szánt természetes samponok nemcsak a haj növekedését és egészséges fejlődését támogatják, hanem megóvják a gyermek finom fejbőrét, ellátva azt a szükséges természetes vitaminokkal és ásványi anyagokkal.

Mivel a higiénia nagyon fontos szerepet játszik a csecsemő egészségében, a babafürdető kifejlesztésénél is a maximális biztonságra törekedtünk. A bőr az emberi test legnagyobb felületű része, ami védelmet, továbbá óvatos és gyengéd ápolást igényel. A gyermek bőre különösen puha és érzékeny. Ezért a felnőtteknek szánt személyes higiéniai termékek nem alkalmasak a számukra. A fürdéskor tehát a szülőknek speciális babafürdetőt és sampont kell használniuk.

A modern technológiáknak és a tudományos eredményeknek köszönhetően, a babafürdető nemcsak biztonságossá vált, hanem a használata örömet okoz az egész családnak. A BIOLA tudja, hogy mi az ideális képlet a gyerek kozmetikumok biztonságának és a hatékonyságának a szempontjából. Nincs benne SLS, szulfát, parabén és más kockázatos kémiai alkotóelem.